PREDAVAČI NA BARVALIPE PROGRAMU

PREDAVAČI NA BARVALIPE PROGRAMU

Bajram Haliti

Bajram Haliti je advokat pripravnik, prof dr filozofije i doktorand pravnih i ekonomskih nauka na Fakultetu za poslovne studije i pravo u Beogradu, novinar i publicista.

 

Ivan Radenković

Ivan Radenković je teoretičar i aktivista. Masterirao je filozofiju (naučna oblast:
epistemologija) na Univerzitetu u Novom Sadu. Oblasti interesovanja: politička
ekonomija, istorija ekonomskih ideja, klasna teorija, kulturno-politička pitanja.

Tanja Jovanović

Tanja Jovanovic je Romkinja koja zavrsva doktorkse studije na Univerzitet Sussex u Velikoj Britaniji. Ona je takodje deo tima Centra za visoko obrazovanje (Centar for Higher Education and Equity Research) na Univesitet Sussex. Ko-autor je akademskog artikla ‘Ucesce Romkinja u visokom obrazovanju: cija je to odgovornost? (Roma women’s higher education participation: whose responsibility?)

Milena Ćuk

Milena Ćuk je psihološkinja, edukatorka, trenerica asertivnosti i integrativna art psihoterapeutkinja u edukaciji. Pored studija psihologije na novosadskom Filozofskom fakultetu, ima završene i interdisciplinarne master studije ljudskih prava, zajednički program Univerziteta u Bolonji i Sarajevu. Više od 10 godina angažovana je u neprofitnom sektoru, naročito u oblasti socijalnih prava i rada sa osetljivim grupama kao što su Romi, mladi i žene.

Marija Srdić

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text. 

Nenad Vladisavljev

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum.

Gregor Tomik

Gregor Tomik je Rom iz Makedonije koji je završio studije iz oblasti međunarodnog marketinga i menadžmenta. Trenutno radi za najvećeg svetskog izdavača platnih kartica  “American Express” kao kreditni specijalista za nemačko govorno područje.